Buis brons antiek 16mm


  • Model: 2BU1201


Ronde buis met een diameter van 16 mm in de kleur Brons antiek - Messing buis met een wanddikte van 1,0mm en een diameter van 1,6cm. De buis kan gecombineerd worden met de ophangsteunen. Voor grotere lengtes (tussen 1.5 en 2.0 meter) kan er eventueel een middensteun gebruikt worden om doorhangen tegen te gaan.

Deze buis kan bijvoorbeeld gebruikt worden als een garderobe of als een gordijnroede opgehangen aan twee of meer middensteunen. De 16mm buis laat alleen lichte gordijnen en een lichte garderobe toe i.v.m. de dikte.


De standaard prijs is per meter en de buis kan bij verzending maximaal een lengte van 1.75 meter hebben in verband met het transport. Lengtes groter dan 1.75 meter kunnen alleen afgehaald worden of in overleg verzonden worden voor een meerprijs. Bij het kiezen van een exacte lengte dient de 'buislengte' aangepast te worden aan de exacte lengte. Indien niet de juiste buislengte gekozen wordt, dan wordt de buis niet goed berekend en kan de order niet uitgevoerd worden.Prijs:  Prijs (vanaf): 31.40EUR Maak uw keuze:

Aan winkelwagen toevoegen:


Copyright © 2020    Kapstokhaken.nl is onderdeel van Interieurbeslag.nl.