Bijpassende producten:

Steun roest of tinkleur 20mm dicht zs
Gordijnring ijzer roest of tinkleur 58mm - 6mm dik per 4 stuks

Haak (kapstok) roest of tinkleur voor 20mm,25mm of 30mm buis
Muur- of plafondsteun voor 20mm buis in roest

Gordijnring ijzer roest of tinkleur 49mm - 5mm dik per 4 stuks
Kledinghanger draaibaar - Brons antiek


Buis roest of tinkleur 20mm


  • Model: 2BU2501-20


Ronde buis met een diameter van 20 mm in de kleur roest of tinkleur - ijzeren buis met een wanddikte van 2,0mm en een diameter van 20mm. De buis kan gecombineerd worden met de muursteunen en tussensteunen voor 20mm buis. Voor grotere lengtes (tussen 1.5 en 2.0 meter) kan er eventueel een extra steun in het midden gebruikt worden om doorhangen tegen te gaan.

Deze buis kan bijvoorbeeld gebruikt worden als een gordijnroede opgehangen aan twee of meer middensteunen.


De standaard prijs is per meter en de buis kan bij verzending maximaal een lengte van 1.70 meter hebben in verband met het transport. Lengtes groter dan 1.70 meter kunnen alleen afgehaald worden of in overleg verzonden worden met een meerprijs. Bij het kiezen van een exacte lengte dient de 'buislengte' aangepast te worden aan de exacte lengte. Indien niet de juiste buislengte gekozen wordt, dan wordt de buis niet goed berekend en kan de order niet uitgevoerd worden.

De levertijd van buis in roestkleur kan 2 dagen tot 2 weken bedragen afhankelijk van de huidige voorraad. Voor een indicatie kunt u het beste per e-mail informeren.Prijs:  Prijs (vanaf): 32.90EUR Maak uw keuze:KleurAan winkelwagen toevoegen:


Copyright © 2019    Kapstokhaken.nl is onderdeel van Interieurbeslag.nl.