Meest gestelde vragen (FAQ)


Hoe zijn de producten verpakt ?

Kapstokhaken.nl besteedt veel aandacht aan het zo functioneel goed mogelijk verpakken van de producten. Met een ervaren inpakafdeling doen we er alles aan om de producten onbeschadigd bij u aan te laten komen. De producten van bijvoorbeeld porselein worden per stuk verpakt en er wordt rekening gehouden met de krachten die tijdens transport los gelaten worden op de dozen.

Daarnaast heeft Kapstokhaken.nl als doel zo spaarzaam mogelijk om te gaan als het aankomt op restafval. Nagenoeg alle verpakkingsmaterialen komen voort uit recycling. Zowel voor het sparen van het milieu als voor het mogelijk maken van een zo laag mogelijke prijs voor de eindgebruiker. Interieurbeslag gebruikt, op de (recycling)-verpakkingstape na, geen nieuwe materialen, maar maakt gebruik van de verpakkingen die gebruikt zijn om de materialen en producten aan te leveren. Hierbij moeten we wel consessies doen als het aankomt op het uiterlijk van de verpakkingen, echter weegt dat in onze ogen niet op tegen de voordelen die het heeft voor de prijzen en het milieu.

Indien een product beschadigd bij u aankomt, neem dan zo snel mogelijk contact op met Kapstokhaken.nl via info@interieurbeslag.nl. We zullen dan met een passende oplossing komen.Copyright © 2020    Kapstokhaken.nl is onderdeel van Interieurbeslag.nl.