Meubelbeslag

knop
Een assortiment met meubelbeslag treft u in de online winkel(Webwinkel) op deze site.

Al eeuwen lang worden meubels aangekleed met meubelbeslag met een werkende of beschermende functie. Zo worden scharnieren gebruikt om deuren en deksels te laten bewegen, knoppen en grepen voor het open maken van de lades en sloten voor het afsluiten van de deuren. Daarnaast hebben sleutelplaten (slotplaten) een beschermende functie om het hout rond het sleutelgat te beschermen tegen krassen die veroorzaakt kunnen worden door de sleutel en worden hoeken beschermd door er metaal omheen te maken. Maar zelfs dit beslag zal het meubel niet eeuwig kunnen beschermen. Sleutels en scharniertjes kunnen breken, sleutelplaatjes (slotplaatjes) en knopjes kunnen spoorloos verdwijnen bij opslag of transport en sloten kunnen het begeven. Om een meubel weer tot zijn recht te laten komen, kun je goedkoop en eenvoudig de mankementen verhelpen door het beslag te vervangen. Hiervoor kunt u terecht bij Interieurbeslag.nl.

klassieke greep met porselein - meubelbeslag
Oude meubels waaraan men gehecht is geraakt zijn soms moeilijk te plaatsen in een nieuw interieur. Daarnaast loopt men bij het overschilderen van meubels vaak tegen het probleem aan dat het huidige greepje en sleutelplaatje (slotplaatje) niet combineert met de nieuwe kleur. Deze oude meubels kunnen weer een nieuw uiterlijk krijgen door het beslag te vervangen. En ook voor het maken of laten maken van een meubelstuk heeft u bij Interieurbeslag.nl een ruime keus aan meubelbeslag.

T-knop - massief RVS kraanknop
Er zijn teveel verschillende modellen op het gebied van meubelbeslag dat we een sellectie hebben gemaakt van een deel van het beslag wat wij kunnen inkopen. Indien u een bepaald model zoekt dat niet op de site staat, dan kunt u altijd een foto of een goede omschrijving mailen. Wij zullen dan kijken of wij het direct kunnen inkopen en anders gaan we op zoek naar dit model. De prijzen zullen dan ook altijd in de buurt komen van vergelijkbare producten hier op de site, tenzij het maatwerk wordt om een duplicaat te maken of aanpassingen te maken op huidige modellen.

Ons assortiment meubelbeslag bestaat uit de volgende soorten producten:

meubelbeslag
Copyright © 2020    Kapstokhaken.nl is onderdeel van Interieurbeslag.nl.