Nieuws

DONDERDAG 08 OKTOBER, 2015

Interieurbeslag.nl nu ook aangesloten bij EMOTA - European Trust

Auteur Thijs

EMOTA, de Europese e-commerce Association, en de Stichting Webshop Keurmerk (Webshop Keurmerk,) de eCommerce vereniging uit Nederland zijn verheugd aan te kondigen dat de Nederlandse vereniging is de toegetreden tot de Europese koepelorganisatie. Naast lidmaatschap bij EMOTA, zal Webshop Keurmerk ook toetreden tot EMOTA‘s Europese Keurmerk.

Maurits Bruggink EMOTA secretaris-generaal: "Nederland is een ontwikkelde en belangrijke e-commerce markt en we zijn blij dat de nationale branchevereniging lid is geworden. Webshop Keurmerk is ook het toonaangevende keurmerk in Nederland met circa 4.500 aangesloten winkels. Dit zal een enorme impuls geven aan onze keurmerk regeling, die al meer dan 11.000 winkels in Europa betrekt. "

Mark Teurlings, voorzitter van de Stichting Webshop Keurmerk; "We zijn actief als brancheorganisatie sinds 2001. Met het oog op de komende ronde van de Europese wetgeving, zijn wij van mening dat de toetreding tot EMOTA een goede manier is om de belangen van onze leden te vertegenwoordigen en hen te informeren over de nieuwe regels en voorschriften.

Toetreding tot de Europese keurmerk-regeling past goed in onze strategie om Webshop Keurmerk verder te ontwikkelen in andere Europese landen. We hebben al een sterke aanwezigheid in België met bijna 500 webshops en we groeien in Duitsland en Frankrijk.

Vanaf vandaag kunnen de winkels die het Webshop Keurmerk dragen ook het Europese keurmerk dragen om het vertrouwen te geven aan de buitenlandse consument. In tegenstelling tot andere commerciële keurmerk programma's op de markt, is EMOTA‘s Europese keurmerk onafhankelijk en beheerd door de nationale, non-profit beroepsverenigingen in Europa.  Zodoende biedt het een ongevenaard niveau van vertrouwen en garantie aan de consument.


Nieuws voor woensdag 07 oktober, 2015


Laat al het nieuws over woensdag 07 oktober, 2015 zien op één pagina
Recent Nieuws
Nieuws archief


Copyright © 2021    Kapstokhaken.nl is onderdeel van Interieurbeslag.nl.