Nieuws

MAANDAG 04 DECEMBER, 2006

Assortiment meubelbeslag langzaam groter

Auteur Interieurbeslag.nl

Achterinlaatslot

Naast de klassieke meubelgrepen, de moderne grepen en de meubelknopjes zijn er nu ook enkele sloten, sleutels en wieltjes toegevoegd. 

Het huidige assortiment sloten bestaat nu uit vele maten insteek-sloten, achter-inlaat-sloten en opdek-sloten. Dit zal binnenkort nog uitgebreid worden met o.a. espagnoletsloten, kistsloten en verschillende modellen klassieke opdeksloten.

Voor het toepassen van de sloten zijn er ook enkele sleutels toegevoegd aan de webwinkel. Nu gaat het om een greep van de aanwezige klassieke sleutels, echter op termijn zullen hier meer klassieke en moderne sleutels aan toegevoegd worden.

Als derde categorie is er aan het meubelbeslag de productgroep wieltjes toegevoegd. Het gaat hier om klassieke wieltjes die onder andere gebruikt kunnen worden onder tafels, karretjes en eventueel onder stoelen. Er zullen nog enkele moderne wieltjes volgen binnen deze productgroep.

Indien u zoekt naar een bepaald sleuteltje, sleutelplaatje, knopje of iets anders voor uw meubel, neem dan contact met ons op. Ons assortiment is vele male groter dan we tot dusver on de webwinkel hebben kunnen onderbrengen.


Nieuws voor woensdag 02 augustus, 2006


Laat al het nieuws over woensdag 02 augustus, 2006 zien op één pagina
Recent Nieuws
Nieuws archief


Copyright © 2020    Kapstokhaken.nl is onderdeel van Interieurbeslag.nl.