Kapstokhaken.nl - kledinghaken

Kapstokhaken/jashaken/kledinghaken

Kapstokhaken & kledinghaken

Op de webwinkel kapstokhaken.nl is een breed assortiment te vinden aan kapstokhaken, jashaken, kledinghaken, kapstokken, garderobes en kledinghangers. Er zijn modellen te vinden in zowel klassieke, moderne als antieke stijlen. Wij kopen alleen kwalitietsbeslag in waar u eisen aan mag stellen en leveren dit voor prijzen die u bij een internetwinkel verwacht. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden dan ook bijna altijd de werkdag na ontvangst van betaling afgeleverd. Bij een iDEAL betaling voor 15:00 uur is dit meestal al de werkdag erna.

Alle producten worden standaard geleverd met de benodigde bevestigingsmaterialen (tenzij anders vermeld).

We zijn een jong bedrijf, maar met veel kennis binnen de interieurmarkt. We zijn ook constant op zoek naar de trends, ontwikkelingen en nieuwe modellen voor onze Online winkel. Op dit moment staan ook nog niet het complete aanbod op de site en zijn nog niet alle productgroepen toegevoegd. In de komende maanden zal de site verder aangevuld worden, echter zal hij nooit compleet zijn door het constant zoeken en toevoegen van nieuwe modellen.

Indien u vragen heeft over ons of over de site, neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina (bereikbaar via deze link).Ons assortiment bestaat uit de volgende soorten producten:

Copyright © 2021    Kapstokhaken.nl is onderdeel van Interieurbeslag.nl.