Kapstokhaken

Kapstokhaken

De collectie kapstokhaken op kapstokhaken.nl is ontstaan door ruim drie decenia modellen verzamelen van kapstokhaken en jashaken. Enkele eigen modellen worden al drie generaties verkocht en inmiddels wereldwijd verkocht en gekopieerd. De kapstokhaken op kapstokhaken.nl zijn van oorspronkelijke en eerlijke materialen zoals messing, ijzer, gietijzer, aluminium en roest vast staal gemaakt en niet van vervangende materialen zoals zamac. Daarnaast zijn de kleurafwerkingen zoals roest en brons antiek op naturlijke wijze aangebracht. U vindt voor elk interieur de juiste kapstokhaak binnen de webwinkel van kapstokhaken.nl.
Een overzicht van alle kapstokhaken is te vinden via deze link.


Klassieke kapstokhaken in roest, brons antiek en tinkleur

Klassieke kapstokhaken

In de afgelopen eeuw zijn er veel kapstokhaken ontworpen per stijlperiode waarvan u op kapstokhaken.nl een overzicht kunt vinden in verschillende afwerkingen. De klassieke kapstokhaken zijn per kleurafwerking onderverdeeld.

De klassieke kapstokhaken zijn te bestellen via deze link.


Landelijke kapstokhaken, jashaken en handoekhaken

Landelijke kapstokhaken

In landelijke interieurs wordt er veel gebruik gemaakt van haken als kapstokhaken, jashaken en handoekhaken. Speciaal voor landelijke interieurs is er een categorie landelijke kapstokhaken met natuurlijke afwerkingen en bijvoorbeeld porselein.

Landelijke kapstokhaken zijn te vinden via deze link.


Moderne kapstokken

Moderne kapstokhaken

Naast het assortiment klassieke kapstokhaken zijn er enkele kapstokken en kapstokhaken te vinden in Roest Vast Staal (RVS) en enkele kapstokhaken met een klassieke vorm, maar in een moderne afwerking zoals chroom en nikkel.

Moderne kapstokhaken zijn te bestellen via deze link.


Plafondhaken vast en draaibaar

Plafondhaken

Plafondhaken bieden de mogelijkheid extra hangruimte te creëren in een kast of onder een losse plank. Met draaibare plafondhaken zijn de jassen rondom vrij bereikbaar en met vaste plfondhaken is het volume één kant op te richten bij beperkte ruimte.

Plafondhaken zijn te vinden via deze link.Plankdrager

Plankdragers

Het opgeruimd houden van een gang of garderobe gaat niet altijd om het ophangen van jassen. Losse tassen, sjaals en andere assessoires onder de kapstok of in de gang kunnen weggeborgen worden boven de kapstok op een plank. Daarbij zijn kunnen plafondhaken gecombineerd met plankdragers een totale oplossing bieden voor het opbergen van uw buitenkleding.

Plankdragers zijn te bestellen via deze link.


Alle kapstokhaken

Garderobes

Naast kapstokhaken kunt u ook buizen en ophangsystemen vinden voor het samenstellen van uw garderobe. Sommige onderdelen voor het samenstellen van een garderobe op maat zijn te complex voor een webwinkel. Neemt u voor een garderobe op maat contact op via het contactformulier.

Alle kapstokhaken zijn te vinden via deze link.


Alle kapstokhaken

Alle kapstokhaken

Enkele kapstokhaken zijn moeilijk in één categorie in te delen. Alle kapstokhaken die te vinden zijn binnen deze webwinkel zijn in de categorie Alle kapstokhaken samengevoegd voor een compleet overzicht.

Alle kapstokhaken zijn te vinden via deze link.


Copyright © 2021    Kapstokhaken.nl is onderdeel van Interieurbeslag.nl.